zondag 3 april 2016

Eindelijk zomergerief

Vandaag zon en wat voor een zonnige dag! Zalig warm met zijn 20graden, optimaal genieten dus!! Dit betekende ook eindelijk eens foto's maken van de paar zomerse items die al klaar lagen.Wat zaten we daar op te wachten! Een kort tijdje terug kregen we de eerste enkele zonnige dagen, wat me meteen de drang gaf zomerkleding te gaan maken. Mij voorgenomen dit jaar toch echt meer zelf in de zomerkast te maken, dus dan maar beginnen hè?!Ik begon eenvoudig, met een patroon wat ik in het najaar al enkele keren pakte, de Billie van Zonen09. Dat dit patroon geen uitleg meer hoeft, lijkt me vanzelfsprekend. Ik tekende een grotere dan die van het najaar, maar achteraf gezien misschien toch iets te groot (of zit ie niet te ruim...van de week nog eens kijken). 


Het stofje zag ik al eens in een webshop, maar ik kon de verleiding weerstaan. Dit ging ook vrij makkelijk, want hij was uitverkocht. Toen ik hem een tijdje terug in Lommel bij het Stoffencircus weer tegenkwam ging ik overstag. Ik zag er direct een zomershirtje in met een lekkere frisse gele boordstof. Als extra detail tekende ik het borstzakje bij. Dit breekt nog net even dat beetje met het gele boordrandje. 


Patroon: Billie van Zonen09
Stof: Stoffencircus6 opmerkingen:

 1. Mooi! Hier staat ook een serie Billies op de planning.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie Billie! Gelukkig kocht je het stofje toch, 't is echt een mooitje! Tof met dat geel, inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Da's inderdaad een heel tof stofje! Leuk gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Da's inderdaad een heel tof stofje! Leuk gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke jongensstofjes zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Gelukkig kon je deze nog op de kop tikken :-) Prachtig shirt!

  BeantwoordenVerwijderen