donderdag 7 april 2016

Een blij boerinnetje..


Zo tussen haar diertjes...Wat was ze blij toen hij klaar was en wat was ik zelf blij toen ik er eindelijk de schaar in kon zetten. Hij was al een tijdje geleden op menig blog te zien en uiteindelijk lukte het me om bij Liesellove een stukje te bemachtigen. Helaas was het nog volop najaar/winter, dus ik liet hem wijs liggen.


Eerlijk is eerlijk, de lente probeert er inmiddels tussen te komen en met dat vooruitzicht vond ik het wel mogen om dit prachtig beestjestafereel uit de stapel te vissen. Vanwege de print koos ik voor niet al te veel poespas. Ik tekende de basisdelen uit SvDhZ 2 in een maatje groter (kleine dametjes blijven groeien), omdat ik dit modelletje leuk vind zitten bij Juna. Vooral het rokdeel valt in de smaak.
De armopeningen probeerde ik iets smaller te maken, want persoonlijk vind ik die veel te wijd. Dochterlief is toch echt geen smalletje, maar het is altijd binnenpiepen als ze zonder vestje gedragen worden. Het is minder storend, maar mooier aansluitend had gemogen ;)

Help even mama, ik kan niet omhoog klimmen...
Tijdens de dagelijkse boswandeling met de hond probeerden we vanmiddag wat foto's te trekken. De zon kwam zo nu en dan tussen de wolken door, dus we hebben ons best gedaan. Helaas nog geen blote armen en blote benenwerk, maar zo met legging en vestje kan het al prima. 


Nu nog maar even met de zonne-/warmtedans, daar zijn we aan toe!!Patroon: S.v.D.h.Z. 2
Stof: Liesellove


5 opmerkingen:

 1. Heerlijk lentejurkje! En we hebben dezelfde stof keuze...ook ik heb deze stof voor de lente uit de kast getrokken....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig... eerst een foto nemen en dan je Dochterlief omhoog trekken (zo herkenbaar) .
  Awel, heel tof kleedje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mah zo mooi!! Heel leuk hoe het combineert met het roze!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi jurkje! Zou hier ook in de smaak vallen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen