maandag 18 april 2016

T'is geel, t'is wit, t'is beter dan Madrid...Dat is toch echt Esperanza, Esperanza...Aldus zoon en dochter, die bij dit cluppie de U8 onveilig maken. Of ze de waarheid spreken..daar durf ik mijn handen niet helemaal voor in het vuur te steken ;)


Waar ik wel 100% zeker van was, was dat zoonlief deze voetbalstof van Hamburger Liebe helemaal geweldig zou vinden. Ik overlegde dan ook niet en bestelde mijn benodigde deel bij Joyfits van zodra dat hij te bestellen was. Een schot in de roos het doel, een content mannetje toen de envelop openging! 


Het was even twijfelen welk patroon ik zou pakken, helder vanaf moment één was wel dat het een raglanmodel zou worden. Een toch wel voor de hand liggende combinatie schot voor open doel, om in de voetbaltermen te blijven. 


Uiteindelijk koos ik wederom voor de Semper Sweater, het (nog) nieuwste patroon van Sofilantjes. Die maakte ik hier al eens en die beviel goed. Daarnaast kon ik er met dit patroon nog mooi een ander kleurtje bijvoegen om het geheel wat op te vrolijken. Ik koos voor geel, puur vanwege het feit dat deze drie de kleuren van Esperanza zijn. Hoe eenvoudig moet het zijn!


Maakte ik de vorige keer nog een 9 jaar, ik tekende deze keer de 8 jaar uit. Ik schreef toen al dat ik de halslijn wat wijd vond vallen en ook de kap hing maar zwaar te hangen. Nog even de maattabel checkent snapte ik eigenlijk niet waarom ik toen voor de 9 koos...maargoed, beter dan een maat te klein zullen we maar zeggen. En...hij zit inderdaad beter! De kap zit zo goed als waar hij hoort en zijn schouders hangen niet half bloot..


 Helaas 1 kleine kanttekening...ik vergat op te letten en verlengde de panden niet iets..waardoor hij nu wat kort is en bij de minste geringste actie omhoog schiet. (dit maar weer meenemen voor de volgende ronde).


Hij werd getest en voilá, er kan mee gevoetbald en zelfs gescoord worden. Meer moet dat niet zijn, toch?!


Patroon: Semper Sweater van Sofilantjes
Stof: Voetbalstof van Joyfits
Zwarte zomersweat van de markt
Gele stof is een oude rok van mij

6 opmerkingen: