woensdag 24 januari 2018

Hele goede reden, die Norino sweater!

*klop klop*
Wie is daar??
Ja, it's me!! 

Na mijn vorige bericht bleef het toch weer stil hier...

Mijn naaimachine daarentegen draaide de laatste weken overuren. Ik herontdekte mijn naaikamer en dat had een reden....Een hele goede zelfs!!

Daar was een namelijk een nieuw (gratis zelfs) patroon 💖

De NORINO sweater van Noortjeprullemie


Al een tijdje volg ik haar blog waar ik vaak big smilend en 'kwijlend' naar kijk. Ik geniet van haar creaties en combinaties! Zo ook van de eerste foto's die ze toonde van een shirt welke zij zelf had nagetekend van een trui. Na bij haar gepolst te hebben en de grote moeite die zij deed me foto's te sturen van haar patroon, durfde ik mij er toch niet aan te gaan wagen zelf te gaan tekenen.


Dus, je zult begrijpen hoe blij ik was te lezen dat zij toch eindelijk de verleiding écht niet meer kon weerstaan aan menig blogsmeekbede dit patroon uit te brengen! Ik was een gelukkige die mocht testen en ondanks dat ik dames heb die buiten de maatgroep vallen, jongste is 6, oudste is 10, heb ik er toch al erg veel plezier aan gehad.


Het leent zich uitstekend om te verkleinen (wat een vriendelijke dame al voor de geïnteresseerde deed) en te vergroten (wat ik zelf toch écht nodig achtte, daar onze dame aardig van formaat is, zowel qua lengte als een wat bredere bouw).Wat u waarschijnlijk ook al niet ontgaan is, is dat dit patroon erg verslavingsgevoelig is. Van zodra je er met eentje bezig bent, bestaat er een grote kans dat de volgende ontwerpen/ideeën/combinaties alweer in de gedachten voorbij komen waardoor na afronden de absolute drang ontstaat het volgende stuk stof te gaan knippen. 


Mij hoor je niet klagen, want beide dochters zijn net zo weg van het patroon als mama en aangezien het shirt zowel nu al met een longsleeve, als in het voorjaar of de zomer gedragen kan worden, vliegen we er gewoon in. Af en toe wat kleine aanpassingen (bijv. kortere/lange mouw, strakkere tailleboord), om het geheel net even een andere draai te geven en niemand die ziet dat het tig keer hetzelfde patroon is, haha.Er werden er nog enkele gemaakt, maar die staan nog niet op de foto. Wordt vervolgd...


Voor nu zeg ik enkel nog, weliswaar op eigen verantwoordelijkheid *lol* : 

Aanvallen, go get it op haar blog!!

In de testgroep kwamen nog vele andere norinosweaters voorbij. Daar zou ik zeker ook eens een kijkje gaan nemen!


Voor meer inspiratie moet je zeker eens een kijkje nemen hieronder:

Miet 

4 opmerkingen:

  1. Wauw! Nu ga ik toch wel blozen!
    zo’n prachtige sweaters! ❤️❤️❤️
    Een grote dankjewel om te willen testen! 😊

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toffe exemplaren, ik ben fan van het patroontje! Ik zou er zelf ook wel eentje willen.

    BeantwoordenVerwijderen