woensdag 7 oktober 2015

Een oude bekende...

Twee jaar geleden maakte ik al deze kaptrui met deze geweldige berenfamilie (jeetje, wat is mn knappe vent daar nog een klein ventje, hihi). Wat baalde ik dat deze te klein geworden was.


Maar niet getreurd vanaf vandaag, want de berenfamilie is terug!! Jippie :)


Eerlijkheidshalve moet ik er wel bij zeggen dat het idee niet helemaal van mijn hand is. De inspiratie vond ik namelijk hier! Een geweldige Billie mét beren. De streepjes die zij gebruikte had ik niet, maar ik had wel al een hele tijd een andere groengestreepte stof liggen. Ik kocht hem ooit eens bij Joyfits. Nog altijd blij mee, zij t niet dat hij inmiddels veel te klein was om er van te maken wat de bedoeling was geweest (tsja, kleine ventjes worden dus knappe kerels, gedurende jaren verstrijken), dus hij bleef liggen.


Tot vandaag! De combinatie werd gekeurd en ik keurde hem goed. Het Billie patroon lag er nog van toen ik eerder deze en deze maakte, dus we vlogen er zo in. Ik kan het blijven herhalen, maar wat een heerlijk patroon en het zit zo in elkaar :)

Twee 'vergeten' stofjes, dus toch uiteindelijk verwerkt in een geweldig item! 


En nu maar even stoppen met dit bandwerk. Er zijn nog meer varianten van het patroon, toch ;) ?!Patroon: Billie
Stof: Beren bij Klijntje
Streepjes bij Joyfits

6 opmerkingen:

 1. Mooi!! En wat een lef... tenminste vind ik ;)
  Hier liggen sinds een week twee tricot lappen om jurkjes van te maken voor de dames, maar tricot, mijn naaimachine en ik zijn niet zo'n goede combi geweest de laatste keren, dus even moed bij elkaar zoeken nog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thnx! En gaat vast goedkomen joh! En lef? Ik naai eigenlijk voornamelijk tricot en gelukkig nog nooit ruzie met de stof of mn machien gehad, hihi..Het fijnste wat er is! Nu nog sneller sinds ik een overlockt kocht :)

   Verwijderen
 2. Maar hè never change A winning team, deze combinatie werkt! Leuke trui van deze stof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig zeg! Bandwerk kan zoveel voldoening geven. Ik plan binnenkort eens zo'n dagje, het is nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk geworden, ik ben extra tevreden als het van "vergeten"stofjes is, ruimt lekker op en geeft ruimte voor nieuwe stofjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Never change a winning team! Helemaal mooi, dat shirt!

  BeantwoordenVerwijderen