donderdag 29 oktober 2015

Bowtie Bear again!

Al enige tijd had ik deze trui uit S.v.D.h.Z. 2 op mijn lijstje staan en zelfs al enige tijd ook deze combinatie. De berenstof blijf ik toch zo tof vinden. Zo spijtig dat ie niet meer te krijgen is. Gelukkig wist ik toendertijd nog een stukje te vinden bij Kiwi Fabrics, waar ik deze sweater van maakte.


Voor de oudste vond ik een heel exemplaar wat kinderachtig, maar nu ik nog een stukje overhad van toen, stond ik er op deze toch te verwerken in iets voor grote dochter. Begin dit jaar nam ik dit donkergrijze vierkant doorgestikte sweaterstofje al mee op de markt (waar ik het helaas nu niet meer gevonden krijg in andere kleuren) en de twee matchten perfect!


Ik tekende voor de zomer het patroon van de trui al uit in een 128, maar ze is nogal gegroeid zullen we maar zeggen. Hertekenen en wel in een maatje 140! Enkel de mouwen wat lang en door gekluns eindigde ik zelfs met opnieuw boorden knippen ipv de lange lengte om te boorden met de overlock. 


Het eindresultaat viel zeer in de smaak, want een grote 'wow' volgende toen ze hem na schooltijd zag hangen aan de hanger. We doken snel de tuin even in voor wat foto's bij daglicht. 


Zo'n leuk patroontje dit, eindeloos varieren met de leukste combinaties. Ik verwacht dat er nog wel meerderen gaan volgen. Maarja, mijn lijstje is al lang genoeg, dus wanneer dat dan weer gaat zijn *vast herkenbaar*.


Patroon: knopentrui uit SvDhZ 2
Stof: Bowtie Bear van Kiwi Fabrics
Sweater van de markt5 opmerkingen:

  1. Waw! Die vierkant doorstikte sweaterstof is supertof, en combineert inderdaad perfect met de beren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een mooie combinatie, inderdaad, Die doorstikte sweater is super, ik zag hem alleen nog maar in 'ruitvorm'. Hij is perfect voor de dochter!

    BeantwoordenVerwijderen