zondag 25 oktober 2015

Deze keer een poezelig rokje


Na het vorige eenvoudige rimpelrokje, hd ik zin in nog zo'n snel projectje. Helemaal in het weekend. Dan kom ik toch eigenlijk minder aan het naaien toe, dus snel is fijn. 

Het stofje kwam al een hele tijd geleden bij Klijntje voorbij en, ondanks dat ik weinig met poezen heb, vond ik hem wel schattig. Mooie kleurencombi en leuk printje. 


Toen ik hem vanmorgen afrondde (en de jongste nog lekker aant spelen bij de tv was en de papa nog met de oudste twee op het voetbalveld stond), besloot ik er een bijpassende sweater bij te maken. Toevallig lag er nog een goed matchende roze sweaterstof in de kast.


Het moest gewoon een eenvoudig modelletje zijn, beetje nonchalant, niet te strak. Ik kwam uit bij wederom de kaptrui uit S.v.D.h.Z. 1, maar dan een zonder kap. Die maakte ik eerder dit jaar al eens en deze zit helemaal naar wens. Patroon al geknipt natuurlijk, dus eigenlijk zat hij zo in elkaar.Nu was de bedoeling eigenlijk dat er een printje op de trui zou komen, zij het niet dat ik er niet uit kom wat voor iets. De trui is niet specifiek bedoeld voor boven dit rokje, dus het liefst wel met meerdere dingen te combineren. Iemand suggesties? Het hoeft niet te zoet of te druk, ik hou van eenvoud ;) (liefst n tekst ofzo?)
  

Patroon rokje: rimpelrokje
Stof: Klijntje
Patroon sweater: kaptrui uit S.v.D.h.Z. 1
Stof: weet ik niet meer.
 


1 opmerking: