zaterdag 23 april 2016

Gloria in koude tijden...


Jippie, een mooi patroontje van de hand van Emma en Mona, hoe tof is dat?! Hij verscheen al op meerdere blogs en ik moet zeggen; hij lag hier ook al een tijdje klaar op de stapel voor nog vast te leggen. Zij het niet dat het weer zo goed was afgelopen week (tjuu, waarom vergat ik het foto's maken..) en het er bij inschoot door alle andere bezigheden.


Zojuist na het eten was er ineens weer even een zonnestraal en hop, snel kijken of we er gebruik van konden maken....Te laat....Rillend liepen we naar ons hoekje achter in de tuin om dan in ieder geval nog enigzins uit de wind te staan, maar het beeld klopte uiteindelijk niet helemaal...Een zomertop bij een herfstwind, brrrr....


Het stofje kocht ik op het Stoffencircus in Lommel een tijdje terug. Samen gekozen met dochterlief. Op de een of andere manier val ik altijd op pandastofjes en gelukkig stemde zij er mee in.


Patroon is lekker eenvoudig, maar het eindresultaat des te zaliger voor straks de warme zomerdagen! Laat het astublieft maar eens gaan beginnen, ik ben er aan toe.


Patroon: Gloriatop van Emma en Mona

Stof: Stoffencircus Lommel
4 opmerkingen:

 1. Heel mooi! Pandastofjes zijn hier ook favoriet ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof topje! Staat hier ook nog op het programma voor als het beter weer wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil dat gloriapatroon ook dringend eens maken. Elke versie die ik daarvan zie is gewoon super. Tof, met die panda's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi!! Hier ook al verschillende keren pandastofjes gekozen.. 't zal iets hebben zeker :D

  BeantwoordenVerwijderen