zondag 2 november 2014

Grote Julia

Na twee kleine Julia's (zie hier en hier) was het nu tijd voor de grote zus. Die stond te popelen om ook eens iets nieuws van onder de naaimachien te passen. Al tijdens het maken van de kleinere varianten wist ik dat dit model de oudste dame super zou staan.

Bij Liesellove kwam ik deze stof tegen toen ik over de site neusde. Ik vond hem geweldig! Mooi kleurtje en die print, gaaf toch?! Ook zij vond hem super, maar ik twijfelde of het niet te kinderachtig ging zijn. Te nieuwsgierig was ik, dus ik bestelde hem gewoon mee met het andere moois (die passeren binnenkort nog wel).

Het pakketje nam een kleine omweg om helemaal hier in het Limburgse land te komen, maar het wachten werd rijkelijk beloond. In het echt nog veel mooier. Op de site was het mij niet doorgedrongen, maar toen ik hem in mijn handen had werd duidelijk dat het een soort van sweattricot betrof dus wat dikker dan ik gewoon was, maar ideaal dus voor de koudere dagen.

En of ie te kinderachtig zou gaan zijn? Die twijfel was direct weg, zekers niet! Gelukkig had ik nog een klein stukje bruine tricot liggen wat net genoeg was voor de boorden. Dacht namelijk dat het zwarte teckels waren, maar ze zijn toch echt donkerbruin.


2 opmerkingen: