donderdag 16 juni 2016

Voetbal zus, voetbal zo!

Voetbal is een belangrijk gegeven hier in huis. Nu ruim een jaar voetballen zowel grootste dame als broer in een team, geleid door de oom en de papa. Het is goed te merken aan zoonlief dat het seizoen gedaan is, want hij kan zn ei niet kwijt...


Gelukkig is daar het Europese Kampioenschap, met zijn wedstrijden in de middag en de vroege avond. Weliswaar neemt hij niet actief deel aan dit gebeuren, maar hij kijkt toch in ieder geval elke wedstrijd die hij kan en mag kijken. Is er geen match op tv, dan zet hij even de herhaling van Belgie - Italie op. Nniet dat we die nu graag terugzien natuurlijk, maar hij had hem, gezien het tijdstip, nog niet gezien.


Vlak voor en tijdens de wedstrijd van de Rode Duivels van afgelopen zaterdag zag ik op Instagram leuke foto's voorbij komen van handmade duivelspul en hoe gek, ik was er zelf nog niet opgekomen. Het bracht me wel wat inspiratie.


En dus maakte ik als verrassing voor mn manneke gisteravond een Belgische Billie. Iemand in het bezit van een silhouette, hoort dat natuurlijk gepersonaliseerd te worden. Ondanks dat ik nog altijd aant worstelen ben met de letters zijn we er hier allen toch zeer content mee. En hij, maakte nog net geen vreugedans toen hij hem vanmiddag na school opmerkte aan de hanger.


Met de voetbalstof die ik eerder al verwerkte tot dit shirt, maakte ik nog een heerlijk zomers hemdje. Als het goed is, gaat het weer weer de goede kant op komende week, dus ook in stijl de warmere dagen door!

Patroon: Billie van Zonen09 en Hemdje van Van Katoen
Stof: Joyfits
markt

3 opmerkingen:

  1. Heel tof gedaan, daar zal ie wel heel erg blij mee zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze is ook tof!! Ik kan geloven dat je zoon er blij mee was. Zo'n persoonlijk voetbalshirt zullen er niet veel hebben. Zo leuk te lezen dat ik je mede-geïnspireerd heb. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze shirts vind ik wel heel knap gedaan. Vooral dat in de driekleur. Toppertje!

    BeantwoordenVerwijderen