dinsdag 21 juni 2016

Eindelijk eens moi

Heerlijk vind ik het, voor de kindjes aan de gang te gaan. In actie te komen, stoffen te kopen en vervolgens deze verwerken tot hoe het in mijn hoofd zit. 


Voor mijzelf ligt dat iets anders. Stoffen kopen op zijn tijd, dat lukt wel aardig, (gratis) patroontjes pinnen op Pinterest ook, maar dan he.....Tot ik er laatst al eens een aantal uitprintte en plakte, om ze vervolgens toch weer achteraan te schuiven voor...dochters en zoon.

Van de week was t genoeg. Spontaan was daar de zin iets voor mezelf te maken. Ik startte met de Elise top, welke ik vond op pinterest. Een eenvoudig patroon, wat al aangenaam is, maar ook lekker luchtig, losjes en nonchalant valt. Iets wat ik eigenlijk best graag draag.


Wel spannend of de maat goed zou gaan zijn, dat blijft toch een dingetje. Maar zowaar, hij klopt! Ik gebruikte een stof met hele dunne zwart/wit-streepjes, welke ik vorig jaar (volgens mij) al eens bij Bambiblauw bestelde. Een dunnere tricot, dus hij valt mooi zoals het hoort. Hoop dat het met een 'gewone' tricot ook te maken is.


Tevreden en er gaan er nog volgen. Hij zat namelijk erg snel in elkaar. Er liggen nog meer patroontjes klaar, net als voor de kindjes. Wat zal er eerst gedaan worden *haha*

2 opmerkingen: