vrijdag 13 mei 2016

Tractor poetsen in style


Zomerweer betekent zomer topjes. In dit geval de Gloriatop, die ik voor de oudste ook al maakte. Een zalig gratis patroontje van Emma en Mona, maar ik twijfel of dat niet al reeds bekend was.


Ook voor de jongste maakte ik eentje en wel met een zebrastofje, die ik bestelde nadat ik deze verwerkt zag bij haar. Deze combi van zebra en streepjes vond ik geweldig, dat ik hem min of meer overnam, zij t niet dat ik koos voor de zebra's op de Gloria en de streepjes op het broekje.


Nu zult u denken, "streepjes op het broekje??" Euh ja, er is een streepjesbroekje, maar...die moest nog wat ingenomen, dus dé combi is er nog niet, maar ook op een spijkershortje een toffe combi!


En tja, warm weer vraagt om poetswerk (bij de kinderen dan *lol*), dus alles wat maar gepoetst kon worden werd uit de schuur gehaald en binnen no time voorzien van een natte laag. Ach, het houdt ze van de straat :)



Stof: Kersenpitje


8 opmerkingen:

  1. Ik geef je volledig gelijk, het is wederom een super fijn patroon. Ik maakte het vorige keer in haar maat maar valt wel een beetje nipt (of zijn dat al extra kilootjes van de ijsjes en het BBQ-weer :-)) De volgende maak ik dus een maatje groter. De dochter is er ook helemaal gek van. Ik vroeg me af of je het ook met een vaste halter zou kunnen maken, dus zonder de knoop achteraan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik maakte de 110-116 en die zit top..Van andere merken nu ook in dit shirtje. Volgende keer misschien maatje groter proberen??
      Denk dat t wel met vaste kan, moet je zelf even puzzelen wat voor 1 en hoe groot hij moet zijn. Ikzelf ben daar nooit zo fan van..vind t touwtje speels en vind t altijd zo'n gedoe met aantrekken, zo'n vast gat, hihi

      Verwijderen
  2. De vraag is dan natuurlijk of haar hoofd erdoor kan haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi! Ben nu wel benieuwd naar dat bijpassend broekje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi..die kwam al langs bij de combinatie met de konijntjessweater van de Eva Mouton stof ;)

      Verwijderen