woensdag 4 november 2015

Sporty Julia

En nee, dat is niet mijn naam met karakter...Sportief was ik, in een vorig kindloos leven. Nu heb ik andere prioriteiten en dat is te zien na 3 kindjes... *oeps*


Maar van zulke kledij hou ik wel! De Julia vond ik voor mijn meiden al een leuk patroon en voor mezelf bleek ik het ook al een tijd geleden aangeschaft te hebben (vergeten dus...iets met teveel kopen/bestellen ;) ). Ik kwam hem zowaar tegen in mijn patroontjesmap tussen de bestanden.

Weloverwogen koos ik de te maken maat en gezien lengte en mouwen an sich prima, maar helaas in breedte toch nog te tekenend naar mn zin. Voor de volgende dus toch maar maatje groter uittekenen. Ook was het eigenlijk de bedoeling dat het een wijdere hals zou worden die dan een beetje hangt op de schouder, dat vind ik altijd wel leuk staan, maar ook daar koos ik verkeerd (geloof dat het avond was toen ik het patroon vast uittekende ;) ). Althans, ik koos bewust voor een diepe natuurlijk, maar hij valt anders dan ik verwachtte. 


Ik gebruikte een heerlijke zwarte zomersweat, lekker zacht van binnen en het contrast met het lichtgrijs liet ik op de mouwen ook terugkomen. Patroon zit verder heerlijk, dus verwacht zeker nog meerdere varianten!

(van mij overigens iets minder foto's, ik sta tegenwoordig altijd liever achter de camera)


Patroon: de Julia Sweater van Compagnie M
Stof: gekocht op de stoffenmarkt5 opmerkingen:

 1. Ik vind de Julia ook een heerlijk patroon voor mezelf. Ik maakte er al twee, maar ik heb zo'n idee dat dat rijtje nog aangevuld zal worden.
  Dat zwart en grijs zijn mooi gecombineerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie versie! Ik ben wel fan van die sporty julia :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel tof! Ik ben ook fan van zomer-sweater, al vind ik het niet zo gemakkelijk. Leuke Julia!

  BeantwoordenVerwijderen