zondag 15 november 2015

Bergje op, bergje af"Laten we nog eens een Billie maken.." was de gedachte die in me opkwam. Weliswaar nadat ik constateerde dat ik toch echt te weinig stof ging hebben met het paneel voor een kaptrui, Iets waar ik steeds intrap bij de stofjes van Finch Fabric. Persoonlijk vind ik het lastig inschatten hoeveel je nodig hebt wanneer de print zo staat, maar zal kwesite van wennen zijn misschien. 


Anyway, de kaptrui lieten we varen en al snel kwam mijn reddende engel om de hoek, genaamd Billie! Hét super patroon van Zonen09, welke ik al enkele keren in de raglanversie maakte (zie hier en hier) . Bij dit stofje wilde ik de mouwen hetzelfde als de panden maken en dat staat beter bij de 'normale' variant, vind ik dan. Enig contrast maakte we met het lieve stoere zakje op de borst, dat zou het geheel wat breken. Toen hij hem net aanhad vond ik hem in eerste instantie wat bleekjes maken bij zn witte haren, maar eenmaal idioot aant doen bij de foto's begon hij al goed te wennen!


Heerlijk patroon toch en zo met het zakje, ja, overtuigd...Er volgen er meer, ben ik bang ;)

En toen had ie geen zin meer en wilde wegglippen...


Dat lukte niet...


Dus dan maar verstoppen achter de zitzak!


:)


Patroon: Billie van Zonen09
Stof: Bergen van Finch Fabrics
Boordstof: Bambiblauw

5 opmerkingen:

  1. Heel leuk stofje voor jongens! De kleuren staan hem goed, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha super! Billie ziet er echt zalig uit, mijn eerste is geknipt...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg leuk! Je hebt me geïnspireerd voor een snel Sintkadootje! We hopen een beetje te gaan skiën na de kerst namelijk. Stof al in huis :)

    BeantwoordenVerwijderen