zondag 21 december 2014

Een Julia mét kap

Korte tijd geleden kwam ik bij haar dit geweldige stofje tegen. Ik moest er even aan wennen met die angstaanjagende poezenkoppen er op, maar eigenlijk toch wel erg leuk. Mooi lieflijk kleurtje, maar toch stoer door de print!

Ik zag er direct een Julia aan, die ik al enkele keren (eerdereerder en eerder) maakte. Dit waren de eenvoudige varianten en eigenlijk wilde ik niet wéér zo eentje maken. Het zou zo van hetzelfde worden. Maar...ik vond het eigenlijk zonde van de print om te kiezen voor de buidelzakvariant, want dan zou ik teveel geknipte print op het voorpand krijgen. Hoe zou ik nu tòch hét verschil maken??

Eigenlijk vrij eenvoudig. Het idee was al eerder bij me opgekomen en het verbaast me tot op dag van vandaag dat ik dit nog niet eerder langs heb zien komen (of ik heb het gewoon niet gezien, wat niet heel ondenkbaar is, aangezien ik niet alle blogs kan volgen). Ik zou er één met kap gaan maken! Het leek me een super combi, lekker winters uiterlijk, eenvoudig, maar toch even anders dan de andere in de kast. 

Er werd eigenlijk niks veranderd aan het patroon, ik zette er enkel de de kap uit S.V.D.H.Z. 1 aan. Voor maat 8 van de Julia, volstond de kap maat 134. 

Ben erg blij met het eindresultaat. Gezien het tijdstip en het sowieso grauwe weer, was het moeilijk om mooie, heldere foto's te schieten. Voor het idee zijn deze foto's wel door mijn keuring gekomen. Het eindresultaat is goed over te brengen!Patroon: Julia Sweater van Compagnie M. met de kap uit S.v.D.h.Z.
Poezensweatstof: Babarum
Boordstof: Bambiblauw

4 opmerkingen: