dinsdag 7 oktober 2014

Shame on me..

Geen idee wat het was, maar ineens was daar totaal geen drive meer te vinden. Maakte ik voor de zomer nog slechts enkele stuks voor de kindjes, kocht ik stapels zomerstofjes en had ik genoeg ideeën...Ineens was de hele spirit weg. De hele zomer dan dus ook niks meer gemaakt, nadat ik mijn laatste blog postte.

Hopelijk heeft het geen volgers verlies geleden, want er kunnen er namelijk nog genoeg bij ;)

Ik beloof dat de herfst en winter weer meer projecten gaan opleveren! Langzaamaan voel ik de kriebel weer opkomen, de ideeën opborrelen en is de drive weer aant groeien.

Afgelopen zondag ook weer eens naar het Stoffenspektakel in Eindhoven geweest. Zonder lijstje weliswaar, want ik was nog redelijk blanco. Wat overigens vrij gevaarlijk is, want je ziet ineens veel leuks en kunt niet stoppen met kopen. Heb me uiteindelijk keurig in kunnen houden en slechts 4 tasjes gevuld. Moest mezelf eerst maar weer eens gaan bewijzen dat ik er ook daadwerkelijk iets mee zou gaan doen. Ben benieuwd! Ze liggen inmiddels gewassen klaar en de eerste 2 patronen zijn getekend.


Mijn buit! Linksboven 2 punta di romaas voor basisjurkjes voor mezelf, daarboven katoentje van Soft Cactus voor retro blouse voor zoonlief. Rechtsboven enkele uni tricots voor basisjurkjes voor de meisjes met leuke applicatie. Dan nog twee bedrukte tricot waarvan ik nog geen concreet plan heb, maar sowieso voor de meiden en nog een heerlijke zachte sweatstof met sterren voor de jongste.

Nu trouwens nog wel het spektakel van morgen in Hasselt in de overweging. Ojee, toch nog meer halen? Vooral het sweat was zeer aantrekkelijk. Zal ik wel, zal ik niet...

1 opmerking:

  1. Mijn vriend heeft me gisteren "opgemerkt" dat hij echt geen stoffenzolder gaat maken nadat ik de buit van de kringwinkel getoond had.
    Is dat een stille hint dat ik moet stoppen met stof kopen?! Ik denk dat ik toch maar wat zal minderen...

    BeantwoordenVerwijderen