vrijdag 24 oktober 2014

Me happy!

Ok, het is geen KCW # dag 4 geworden...Spijtig genoeg!! Helaas had ik gister lang aanhoudende hoofdpijn en 's avonds last van mn gipsbeen, dus de de 1,5 uur die ik uiteindelijk hoofdpijnloos aan naaien kon besteden voor de kindjes uit school zouden komen, werden besteed aan iets snels voor mezelf.

Dit stofje lag al zó lang in de kast. Slechts een half metertje kocht ik ooit hier (ik ben fan van Halsoverkop), maar al vrij snel had ik erge spijt. Nergens meer te krijgen natuurlijk en ik wilde er dolgraag iets voor me zelf van maken. Maar wat gaat dat voor iets zijn, voor zo'n klein stukje stof?

Tot ik vorige week een super simpel tricot rokje bij de Takko kocht en zag dat dit mij (ondanks mn restjes zwangerschap op de buik) toch wel leuk stond. Patroon was dus snel getekend en ik had zin er aan te beginnen. De stof lag al klaar en lachte me toe. Toen ik doorhad dat het gister niks voor de kindjes zou worden, heb er dan eindelijk toch de schaar in durven zetten.

En het resultaat mag er wezen. Wat mij betreft dan :) Ik vind hem geweldig en ben zo blij dat ik nu een eenvoudig rokjespatroon heb. Er zullen er zeker nog volgen, stofjes al genoeg in de kast. Met een ander kleur vestje en legging toch weer een heel andere outfit.


Patroon: zelfgetekend
Stofje van bij Halsoverkop

1 kleine voetnoot...de volgende fotoreeks zal ik de spiegel eerst even schoonmaken, mocht u al gedacht hebben: "wat zijn die foto's wazig" ;)

4 opmerkingen:

 1. ben ook keihard fan van de stofjes! Super rokje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeeel tof rokje!! Knap hoor dat je patroontjes zelf kunt tekenen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kun jij ook hoor Saskia! Zo kun je veel dingen maken wat goed zit bij de kids of je zelf...gewoon natekenen :)

   Verwijderen