woensdag 9 april 2014

Eerste bestelling...

Dat schrijf ik, omdat ik bang ben dat er toch echt nog meerdere gaan volgen van!

Ik weet het, ik weet het, ik ben totaal niet origineel, omdat ik al bij menigeen de stofjes van deze nieuwe superserie, Soft Cactus, voorbij zag komen. Maar juist omdat ze zo mooi, helder, en totally nieuw zijn wilde ik ze toch even met trots tonen :)Ten eerste kon ik al niet kiezen bij het bestellen. Velen varianten zagen mijn winkelmandje, maar om rustig te beginnen, uiteindelijk een kleine selectie gemaakt. Helaas na bestellen evengoed al spijt dat enkele anderen niet toch ook vast deze richting uit mochten komen..

Verder op de tweede plaats, omdat het echt heerlijk luchtige en fleurige zomerstoffen zijn! Vanmorgen stond de postbode aan de deur en zojuist zijn de stofjes van de machien al de droogkast ingedoken en nu ik ze net heb gevouwen, zijn ze nog altijd even prachtig en...klaar voor gebruik!! (nu nog bedenken of wat ik in gedachte had ook de daadwerkelijke uitvoer gaat zijn)

7 opmerkingen:

 1. Oh ik ben verliefd! Wat mooi!!!! Een mooi bloesje of een simpel jurkje met kraag en paspel?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik nomineer je voor de liebster award. Waarom? Omdat je blog zo leuk is!

  Kijk voor de vragen op mijn blog. Benieuwd naar de antwoorden ;-)

  Groetjes Annemieke
  ww.Sofilantjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie stofjes! Vooral de blauwe ben ik op slag verliefd op ;-) toch ook eens gaan neuzen bij de Soft Cactus stofjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi he, Valerie! Ik vind ze ook geweldig. Gister heb ik op 3 plaatsen nog wat besteld en die kwamen vandaag allemaal binnen :)
   (en welke blauwe bedoel je?)

   Verwijderen
 4. dat boek van homemade mini couture is echt een aanrader hoor, heb er al verschillende dingen uit gemaakt. en de mama en papa waren er heel blij mee (met het bloemenjurkje dat naar brazilie vertrok) maar het zal nog even in de kast moeten tot ze wat gegroeid is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad mooie stofjes, allemaal super prachtige motiefjes en kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen