zaterdag 15 maart 2014

Streepjes, allemaal streepjes...

Voor de dochters is het niet moeilijk leuke zomerkleding te vinden. We hebben een aantal merken waar ik me probeer in te houden om niet teveel te kopen. Voor de zoon echter, ben ik nooit zo laaiend. Er is één merk waar we wel wat voor de zomer hebben aangeschaft, maar daar houdt het ook mee op.

Gelukkig had ik al vóór alle nieuwe collecties uitkwamen een aantal ideetjes voor leuke zomershirts voor ons manneke, dus de stof al tijden in huis. Nu ontbreekt mij de laatste tijd redelijk de zin en motivatie om aan het naaien te gaan (waarschijnlijk vanwege andere bezigheden als bijv. de tuin), maar dit shirt maakte ik al enkele weken geleden, toen ik wel ineens een opwelling voelde komen.

Het shirt maakte ik al eens in de lange mouwen variant, naar het patroon Beagle Boy en deze vond en vind ik nog altijd een super combi! Ik kwam op pinterest de gestreepte stof al eens tegen in combinatie en had dan ook vrij snel duidelijk dat ik voor de zomer ook deze combinatie wilde gebruiken.

Ik gebruikte dus wederom het beagle boy patroon, maar versmalde deze door er een nieuw shirt op te leggen, welke mooi aansluitend zit. Ook moest hij ietwat verleng worden en, niet te vergeten, de mouwen moesten een stukje korter :)

Het in elkaar zetten was natuurlijk een fluitje van een cent, dus al vrij snel kon hij gepast worden. En...ik vind hem echt super! Dat geel steekt heerlijk af bij het zwart/wit. Laat nu de temperatuur maar goed oplopen, dat hij gedragen kan gaan worden :)

Patroon: zomervariant van de Beagle Boy uit de Ottobre 4/2013
Gestreepte en donkergrijze stof komt van Joyfits
Gele stof kocht ik eens op de markt

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke combinatie. Ik had m ook al in mijn hoofd voor de zomer. Erg leuk met die gele stof.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook net bezig aan een pojectje zwart-wit met geel :) Top combinatie! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben benieuwd naar jullie eindproducten :)

    BeantwoordenVerwijderen