zaterdag 30 januari 2016

Sporty Sweater

Eerder deze week plaatste ik al een verheugd blog over o.a. het nieuwe patroon van Sofilantjes. Het Hibernis Cowl shirt. Eenvoudig, leuke extra opties en dus oneindig variëren. Was de eerste variant eentje om te knuffelen, nu kwam ik uit op een sportief exemplaar.Al tijden had ik de opdruk liggen van een enorm leuk knuffelkonijn. Uiteindelijk leek me die op deze überzachte roze sweater het mooist uitkomen. Lichtgrijs werd deze keer de tegen kleur en ik wilde nu toch ook wel eens de zakjes bijsteken. Nieuwe dingen zijn voor mij altijd een drempel, maar ik vond dat ik er nu toch niet weer iedere keer op zn makkelijkst vanaf moest komen. Bovendien zag de duidelijke uitleg er veelbelovend uit.


En toen stak de sweater in elkaar en viel mijn konijnenopdruk buiten de boot. Hij matchte niet naar mijn zin en kwam niet goed tot zijn recht. De trui gaf me een sportief gevoel, daar hoorde een sportieve opdruk bij. 

Net als een stoer gezicht ;)
Laat ik nu sinds korte tijd trotse eigenaar te zijn van mn eigen Silhouette Portrait en laat ik nu net laatst ook al uitgezocht te hebben hoe hij werkt. Dat zou dus goed moeten gaan, alleen welke opdruk?


Uiteindelijk koos ik voor stoere cijfers in het stoere letterype 'Allstar'. Mocht u zich afvragen, waarom 04? Dat is de leeftijd van de blije eigenaresse ;)Patroon: Hibernis Cowl Shirt van Sofilantjes
Stof weet ik niet meer 

7 opmerkingen:

 1. Heel leuk shirt, dat staat het stoere model heel goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Didn't understand a word :D But I love the sweater!!! Such a cute outfit and girl!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Roze en toch stoer, perfect voor een 4-jarige meid :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super idee die 04, zou mijn vierjarige ook super vinden. Bij alles wat vier is roept ze trots, dat ben ik :) Ik maakte al eens een verjaardagstrui, maar een cijfer maar als ze dan weer aangaan is het soms wat vreemd, deze is echter super en goed voor elke dag, zelfs als ze 5 zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel leuk.. goed gelukt mooi ook die grijze strook in de zijkant..

  BeantwoordenVerwijderen