woensdag 14 januari 2015

Lief kleintje..

welkom op de wereld!

Gister is mijn kleine zus bevallen van een prachtig bol meisje, Floor! Uiteraard zijn we direct na schooltijd direct die kant op gekacheld, want zoiets moois willen we natuurlijk in het echt bewonderen.

Een tijdje geleden had mijn zusje het al eens gehad over of ik misschien een muziekdoosje kon maken, het stofje vonden we snel. Prima overeenkomstig met de kleur van het kamertje en zo zoetjes. Daarna eigenlijk niet meer over gehad, maar toch bestelde ik 1 meter van die stof en 1 meter uni lila.

Toen het muziekdoosje klaar was, kriebelde het naar meer. Het muziekje luisterde ik al zoveel keertjes, dat mijn drang naar meer babyspul gegroeid was. Op internet vond ik een leuk idee voor een tutlapje en zo maakte ik mijn eigen knisper/knuffeldoekje. Ik had nog een restje ecru badstof liggen, waar ik de achterkant mee maakte, net als het hartje in het midden. Zo zou het optimaal knuffelbaar zijn. Wat lintjes er tussen en boterhamzakje er tussen en voila!

Bij baby's hoort het Zwitsalluchtje en dus naaide ik nog een geurzakje in het stofje, om er vervolgens een Zwitsal geurbuiltje in te doen. Ooo, alleen dat luchtje al. Ik zat net te worstelen met strikje wat niet netjes wilde toen gisterochtend mij telefoon ging.

Mijn zusje met het heugelijke nieuws! Wow, wat een timing!!

Het pak ieniemienieluiertjes wat ik al had gekocht toverde ik snel om tot een luiertaart en ons eerste kraamkadootje was klaar!
Helaas vergat ik van alle opwinding om fotos van het babyspul apart te maken en kwam ik daar pas achter toen alles al in het plasticfolie verpakt was :) Het muziekdoosje moet ik u zelfs schuldig blijven...Tsja tante verkeerde in hogere sferen, haha..

2 opmerkingen: