donderdag 19 december 2013

Streepjes...Streepjes...

Sinds deze week kunnen we weer een dierenitem aan onze kledinglijst toevoegen. Met al enkele voorgangers ( hier, hier en hier ) is ook dit schattige zebrajurkje weer een favorietje hoor. De print staat zo mooi op de stof en met het zwart blijft het mooi rustig en toch beetje sjiek.

Het patroontje nam ik over van een wikkeljurkje die in de kast hing (gewoon uit de winkel). Ik wilde graag een eenvoudig A-lijntje, maar omdat ik hier geen patroon van had, deden we het gewoon op deze simpele manier.

In vergelijking met voorgaande exemplaren, voerde ik hier het voor- en achterpand niet. Vond het bij de andere toch wel wat dik en ik wilde deze ook gewoon in het warmere weer laten dragen. In eerste instantie dacht ik dat het met deze duidelijk dunnere viscose tricot dun en flubberig zou worden, maar niks is minder waar. Ja uiteraard, hij is minder stevig, maar bij het dragen absoluut niet te zien.

Ik vind hem erg mooi geworden en kleinste muis wilde graag een keertje poseren.

  
 
 
    
  
 
Patroontje tekende ik zelf
Zebrastofje en zwarte tricot komen van Klijntje

 

 

6 opmerkingen:

 1. wow, echt super mooi! Kleinste muis staat er prachtig mee. En idd, chic dat zwart!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit jurkje echt perfect! ik dacht de zebra's zijn te groot voor kleine meisjes maar dat was duidelijk een vergissing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er goes uit, ga zo even verder lezen op je blog. Kwam hier eigenlijk even omdat ik je vraag zag bij emma en mona over de stof van Halsoverkop, dat bedrijfje is van mijn vriending. Je vroeg waar je de stof kan vinden, dit is onder het kopje Winkel en dan bij stoffen en fournituren, Succes! (ik lees nu lekker even verder op je blog) http://halsoverkop.nl/winkel/#!/~/category/id=4371158&offset=0&sort=addedTimeDesc

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Ik was idd bij winkel, maar zag enkel de rokjes. Wist niet dat t logo nog naar de stofjes ging :)

   Verwijderen
 4. Mocht je dat ene patroon willen hebben waarop je op mijn blog hebt gereageerd, mail mij dan even....

  BeantwoordenVerwijderen