zondag 8 mei 2016

Een simpel poezenpaneel


Een tijdje terug maakte ik deze heerlijke Simple Dress al. Het inmiddels wel bekende gratis patroontje van Kaatjenaaisels, welke je hier kunt krijgen!


Ik maakte hem voor beide meiden al eens (zie hier) en deze volgde eigenlijk vrij snel erna. Enkel de foto's lieten op zich wachten. Maar gister was het er echt zalig weer voor en dus trokken we weer met fototoestel het bos in, om meteen onze harige huisvriend van zijn middagwandeling te voorzien. 




De prachtige stof was vast al opgevallen. Het uberzoete paneeltje van de derde serie 'Happy Nature' van Bambiblauw. Een prachtig zachtroze tricot met leuke felgele stipjes als detail en natuurlijk de super lieve prent van het poesje.





Deze gaat nog vaak de kast uitkomen als het weer het toelaat, daar ben ik zeker van!







8 opmerkingen:

  1. Het weer gaat dat gegarandeerd nog toelaten, het perfecten bloemenblaasjurkje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lief jurkje weer!! En natuurlijk heerlijke foto's van mijn mooie kleindochter xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi jurkje!!!

    Dat bloemen blazen is ideaal om foto's te nemen he! Ze staan stil en het levert een mooi beeld :D Ik heb Giel ook al zo mooi kunnen trekken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zalig
    ... dit stofje is er vr gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tof gemaakt. Leuk stofje, ik heb er ook eentje van liggen :-) en ik zag net dat je ook uit Limburg bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. mooi jurkje ...zwaar fan van je doggie ook ...wij hadden tot vorige zomer een cocker spaniel ...zalige hond..nu Berner

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Cockers zijn idd ook schatjes (net als die beer van een Berner)! Banjo is een heidewachtel, grote schat 1e klas..Leuk dat ie aanhang heeft, zal m wat vaker mee op de foto zetten ;)

      Verwijderen